3Koppenland te Noorden


In oktober heeft Vink+Veenman 25 energiezuinige en gasloze eengezinswoningen in de verkoop gebracht. De woningen zijn verdeeld over drie woonblokken met fraaie en ruime tussenwoningen en hoekwoningen op ruime kavels.

De tussenwoningen beschikken over minimaal 123 m2 woonoppervlak, staan op ruime kavels (circa 140 m²) en hebben een diepe achtertuin van ca. 12 meter. De hoekwoningen zijn breder en beschikken over ruim 140 m2 woonoppervlak en zijn gelegen op royale kavels van 230 tot maar liefst 270 m2 (!). De brede zijtuin van ca. 3 meter geeft de woning diverse mogelijkheden waaronder het realiseren van een garage, uitbreiding van de woonkamer of werkruimte.

Alle woningen in 3Koppenland zijn energiezuinig en duurzaam. De woningen worden gasloos gebouwd, voorzien van een warmtepomp, PV-panelen en vloerverwarming met de mogelijkheid tot koeling.

De wijk 3koppenland is landelijk gelegen aan de rand van de dorpskern. Het wordt een kleinschalige, gevarieerde en kindvriendelijke woonwijk midden in de waterrijke natuur van het dorp Noorden. De woningen liggen grotendeels rond een boomgaard met park. Een prachtige plek om te wonen voor jong en oud! In de wijk komen in totaal 54 woningen, onderverdeeld in verschillende soorten woningen; vrije kavels, CPO-kavels, huur- en koopwoningen. De koopwoningen zijn ontwikkeld en worden gebouwd door Vink+Veenman. Daarbij wordt 3Koppenland in zijn geheel ontwikkelt als een gasloze wijk.

Noorden zelf is een langgerekt dorp, gelegen aan de noordzijde van de Nieuwkoopse Plassen tussen Nieuwkoop en Woerdense Verlaat en ligt in de provincie Zuid Holland. Noorden in omringd door een waterrijk landschap, rijk aan prachtige watervogels en weidse polders waar men heerlijk kan fietsen en wandelen. Noorden heeft voor iedere leeftijdsgroep wat te bieden: van leuke sportverenigingen tot ontmoetingsplek “de Rietzanger” voor de senioren.

Met de bouw is gestart en Vink+Veenman streeft ernaar om de woningen voor de zomer van 2020 op te leveren.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit project? Schrijf u dan in via de projectwebsite of volg Vink+Veenman via diverse social media kanalen.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op:
3koppenland.nlKijkt u ook eens op de Facebookpagina van dit project:
Facebook 3Koppenland