Het Noordereinde te Zevenhoven.


In November 2018 heeft Vink+Veenman 45 energiezuinige en gasloze eengezinswoningen in de nieuwe wijk 'Het Noordereinde' in de verkoop gebracht. Inmiddels is ruim 80% van de woningen verkocht.

Het Noordereinde is gelegen aan de rand van het dorp Zevenhoven en wordt een kleinschalig, gevarieerde woonwijk met een diversiteit aan woningen. Zo worden er te midden van de uitgestrekte weilanden zestien eengezinswoningen, zes tweekappers met garage en drieëntwintig herenhuizen in diverse prijsklassen gerealiseerd. Onder deze woningen worden ook een groot aantal hoekwoningen aangeboden op een ruimere kavel al dan niet voorzien van een garage. Het is een veelbelovende plek voor een brede doelgroep.

Alle woningen in 'het Noordereinde' zijn energiezuinig en duurzaam. Alle woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp, pv panelen en vloerverwarming met de mogelijkheid tot koeling. De wijk is zo opgezet dat iedereen aan het groen woont en door zijn autoluwe ontwerp is het bovendien een heerlijke plek om op te groeien.

Het project is gelegen tussen de weg het Noordeinde en het Vijfbruggenpad in Zevenhoven in de gemeente Nieuwkoop. Door de ligging aan de rand van het dorp direct grenzend aan de uitgestrekte weilanden ervaar je ook de sfeer van het landelijk wonen. De wijk vormt op deze manier een prachtige plek midden in het Groene Hart met op korte afstand zijn vele natuurrijke water(sport-)gebieden, zoals o.a. de Nieuwkoopse Plassen en Langeraarse Plassen. Er is een golf- en countryclub in het naastgelegen dorp Nieuwveen. Op korte afstand bevinden zich Amsterdam, Schiphol, Leiden, Alphen aan den Rijn en de overige grote steden in de Randstad.

Vink+Veenman streeft ernaar om de woningen voor de zomer van 2019 in aanbouw te nemen en de woningen een jaar later (voor de zomer van 2020) op te leveren.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het project? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op de projectwebsite hetnoordereinde.nl. Ook heeft Het Noordereinde een Facebookpagina waarop alle ontwikkelingen rondom dit project zijn te volgen. Like de pagina en blijf op de hoogte!