Privacy

Het privacybeleid van Vink+Veenman is hier te lezen in een korte samenvatting.

Bekijk ook de Disclaimer.

Gebruik van uw persoonlijke gegevens
Bij het verzamelen en gebruiken van persoonlijke gegevens van onze klanten, staat zorgvuldigheid bij Vink+Veenman voorop. Daar willen we duidelijk in zijn en helder over communiceren. Zodat u zich veilig kunt voelen en zeker weet dat u controle houdt over uw eigen gegevens.

Waarom verzamelen we gegevens?
We willen u graag helpen in onze dienstverlening en daarvoor vragen we u een aantal contact gegevens in te vullen op ons contactformulier. Vink+Veenman vraagt u hierbij zo min mogelijk persoonsgegevens.

Over welke gegevens hebben we het hier?
We vragen voor het gebruik van het contactformulier van Vink+Veenman de volgende informatie:
- naam
- telefoonnummer
- e-mailadres

Hoe gaan we met uw gegevens om?
We willen zo open mogelijk zijn over de gegevens die we verzamelen. Over hoe we dat doen en wat we ermee doen. Naast transparant zijn, vinden we het belangrijk dat u zelf de regie houdt over de gegevens die wij van u verzamelen.

Waarom hebben jullie deze gegevens nodig?
De informatie die wij via het contactformulier verzamelen is slechts bedoelt om contact te krijgen met onze klanten en worden zo mogelijk in een later moment met toestemming van de klant aangevuld om bijv. een offerte of factuur op te stellen.

Krijg ik nu spam van jullie?
Vink+Veenman verstuurt nooit ongewenste email. Als u nieuwsbrieven ontvangt, heeft u zich daar ooit voor opgegeven. Wilt u de nieuwsbrief stopzetten, dan staat onderaan elke nieuwsbrief hoe dat eenvoudig kan via een link.

Kan ik zien welke gegevens jullie van mij hebben?
Vink+Veenman respecteert het recht dat u heeft op: inzage, rectificatie en recht om gegevens over te dragen. Zo kan op verzoek een uittreksel worden overhandigd.

Delen jullie mijn gegevens of verdienen jullie geld aan mijn gegevens?
Nee, deze gegevens zijn enkel voor intern gebruik. We verstrekken geen gegevens aan derden.

Vink+Veenman

Adres:
Nieuwveenseweg 32
2421 LD Nieuwkoop

telefoonnummer: 0172 - 23 66 88
e-mail adres: