26 appartementen en zorgplint, Hilversum

26 appartementen en zorgplint, Hilversum

In opdracht van en in samenwerking met onze opdrachtgever Dudok Wonen uit Hilversum hebben wij 26 appartementen en het casco van een zorgplint op de hoek van de Anthony Fokkerweg en de Minckelersstraat in Hilversum gerealiseerd.

Dit project omvatte de realisatie van een woningbouw in de sociale huursector (ca. 1250m2 GBO) en het casco van een bedrijfsruimte (ca. 1300M2 VVO).

Het project bestaat uit één multifunctioneel gebouw, waarvan de plint en de eerste bouwlaag huisvesting bieden aan een apotheker, een huisarts en een fysiotherapiepraktijk. Wij hebben het casco verzorgd en een derde partij is verantwoordelijk geweest voor de inbouw van de zorgplint.

De overige bouwlagen zijn bestemd voor de ontwikkeling van 26 sociale huurappartementen. 14 van deze appartementen zijn uitgevoerd als 2-kamer appartement en de overige 12 appartementen worden uitgevoerd als 1-kamer appartement.

Het betonnen casco bestaande uit betonkolommen en wanden en breedplaatvloeren is bij dit project ingevuld met HSB wanden en kunststof kozijnen.