VINK+VEENMAN

HET TEAM

Vink+Veenman heeft een deskundig team medewerkers dat beschikt over een grote dosis kennis. Onze medewerkers laten bij ieder project weer zien dat we gewoon erg goed zijn in bouwen. We realiseren mooie projecten die perfectie en kwaliteit uitstralen. En daar zijn we trots op!

Iedereen krijgt bij ons de kans om het maximale uit zichzelf te halen en om door te groeien. Verantwoordelijkheden liggen daarom laag in de organisatie. In combinatie met de gezellige, collegiale sfeer op de werkvloer, zijn dit mede de factoren die ons bedrijf succesvol maken.


Dirk van Klompenburg
Calculator Dirk rekent de projecten door en zet zich in zodat de projecten maakbaar en betaalbaar zijn en denkt mee over de toevoeging van duurzame materialen, installaties en systemen.
Mike Preesman
Een van de enthousiaste vakmensen op de bouwplaats is Mike, welke graag mooi timmerwerk maakt. Daarnaast volgt Mike een opleiding tot kraanmachinist, waarmee hij onze eigen bouwkranen kan bedienen.
Jantien van Arkel
Jantien is nauw betrokken bij de opstart van projecten. Zij kijkt met een kritische blik naar de plattegronden en stemt af met o.a. architect, opdrachtgever, installateurs tot bouwbesluit en koperswensen.
Frank Agterof
Frank is directeur / mede-eigenaar en richt zich daarnaast op acquisitie, projectontwikkeling, en zoekt samenwerking met opdrachtgevers en ontwikkelaars om samen mooie projecten te realiseren.
Hans Veenman
Hans is inmiddels al vele jaren directeur / mede-eigenaar en richt zich daarnaast op de technische uitvoering en inkoop. Een langdurige relatie aangaan met opdrachtgevers is altijd het einddoel.
Jordy Schildmeijer
Timmerman Jordy heeft een oog voor details. Samen met zijn collega’s heeft hij al vele kopers blij gemaakt met hun nieuwe thuis!
Kim Kluiver
Kim is verantwoordelijk voor alle communicatie en marketing uitingen vanuit Vink+Veenman en de kans is tevens groot dat ze je verwelkomt bij binnenkomst op ons kantoor!
Ruud Hoogervorst
Als uitvoerder ziet Ruud er op toe dat alles op de bouwplaats strak verloopt en dat de uiteindelijke gebruikers een prachtig resultaat krijgen bij de oplevering.
Mark Heemskerk
Als projectleider werkt Mark dagelijks aan projecten waar mensen willen wonen/werken of recreëren met een meerwaarde voor de bestaande omgeving.
Niels Verweij
Na zijn afstudeerstage HBO Bouwkunde is Niels bij ons aan de slag gegaan en loopt nu mee met verschillende collega’s waaronder calculatie, werkvoorbereiding en projectleiding.

TEAM

Personeels­vereniging

Door de gezellige en open sfeer binnen Vink+Veenman is er een grote mate van betrokkenheid binnen ons team. Niet alleen bij het wel en wee van de organisatie, maar ook naar elkaar. Nieuwe medewerkers voelen zich daarom snel bij ons thuis. Onze personeelsvereniging speelt daar een actieve rol in.