VINK+VEENMAN

specialist op het gebied van bouw en ontwikkeling

VINK+VEENMAN

Over Vink+Veenman

Het volledige team van Vink+Veenman bestaat uit 60 collega’s, waarbij Hans Veenman en Frank Agterof samen de directie vormen. Met elkaar realiseren wij opdrachten van uiteenlopende grootte met één doelstelling: Samen mooie projecten maken!

Mooie projecten haalbaar en betaalbaar krijgen. Met name ontwikkelen en (ver)bouwen behoren tot onze kernkwaliteiten. Bij het winnen van tenders en selecties zijn het eigenschappen als kennis en creativiteit die ons onderscheidend maken. We zijn betrokken, meedenkend en gaan graag uitdagingen aan. We spelen snel en flexibel in op de vraag. Daarbij waarborgen wij steeds de kwaliteit, veiligheid en planning. Dit doen we met een hecht team vakmensen en met beschikking over eigen materieel. Vanuit het Groene Hart is ons werkgebied de gehele Randstad.

DUURZAAMHEID

Bewust en duur­zaam

Als basis voeren wij onze projecten uit conform alle duurzaamheidseisen van de overheid. En graag gaan we ook verder dan dit. Gasloos wonen wordt in alle nieuwbouwprojecten toegepast en uiteraard realiseren wij ook projecten met een BENG A++++. Daarnaast hebben wij ervaring met de BREAAM-NL certificeringsmethode, dat duurzaamheidsprestaties van gebouwen meetbaar en inzichtelijk maakt. BREAAM-NL beoordeelt projecten op hun integrale duurzaamheid. Gebouwen met een hoge BREAAM-score hebben een minimale impact op het milieu en bieden een gezondere leef- en werkomgeving. Hierdoor stijgt de marktwaarde van het gebouw.

Door o.a. ons bedrijfspand te verduurzamen, dragen wij bij aan een beter milieu. Zo liggen er bijvoorbeeld 144 zonnepanelen op het dak. Op de bouwplaatsen werken we met de nieuwste generatie zero-emission mobiele torenkraan. Doordat deze elektrisch kan hijsen, is er veel minder geluid op de bouwplaats. Vanzelfsprekend wordt ons afval gescheiden en werken wij, waar mogelijk, met milieuvriendelijke en energiezuinige materialen.

CERTIFICERING

Onze sterke financiële positie garandeert de financiële zekerheid van uw project. Uiteraard zijn wij deelnemer bij de Woningborggroep. Niet alleen omdat hiermee belangrijke risico’s bij het bouwen worden afgedekt, maar ook omdat het u zekerheid geeft op een kwalitatief goed bouwproject.

Om veilig, gezond en milieuvriendelijk te werken, behaalden onze medewerkers hun VCA-certificaat. Het veiligheidsbewustzijn trainen we door regelmatig toolboxmeetingen te houden. Tijdens deze presentaties bespreken we werksituaties die direct effect hebben op de gezondheid en persoonlijke veiligheid van medewerkers op de bouwplaats. Vervolgens maken we goede werkafspraken waaraan iedereen zich moet houden. Ons bedrijf is aangesloten bij branchevereniging Bouwend Nederland.

Hieronder treft u een overzicht van onze lidmaatschappen en van de certificaten die in ons bezit zijn.

Do­cu­men­ten

Beleidsverklaring Kwaliteit-Arbo-Milieu 2023.pdf
Bewijs Van Lidmaatschap Bouwend Nederland.pdf
NEN-EN-ISO 9001 2015, 2022-2025.pdf
VCA++ 2017-6.0 2022-2025.pdf
Bewijs Van Inschrijving Woningborg.pdf
Certificaat Erkend Leerbedrijf.pdf


Hieronder treft u documenten aan van onze bedrijfsgegevens en algemene voorwaarden. Door ze aan te klikken kunt u de pdf’jes eenvoudig downloaden en eventueel uitprinten.

Algemene Voorwaarden Vink En Veenman B.v.pdf
G-rekeningovereenkomst Vink En Veenman B.v.pdf
Uittreksel Kvk Vink En Veenman.pdf
Verklaring Betalingsgedrag Loonheffingen Vink En Veenman.pdf