VINK+VEENMAN

BEKIJK DE
VACATURES

VACATURES

Waarom je bij
Vink+Veenman wil werken?

Wij zijn specialisten op het gebied van ontwikkelen en bouwen. Met een vast team realiseren wij projecten in verschillende disciplines: projectontwikkeling, nieuwbouw, verbouw, renovatie en transformatie. Het kantoor is gevestigd in Nieuwkoop. De toewijding binnen ons team is representatief voor de sfeer binnen Vink+Veenman. Onze medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheden en hebben alle ruimte om zich te ontwikkelen.

De leukste vacatures in de bouw. Ontdek jouw mogelijkheden bij ons bedrijf.
Vink+Veenman heeft de beste gereedschappen om mee te werken. Dat komt de veiligheid en productiviteit immers ten goede. We beschikken over elektrische mobiele bouwkranen en ook het steigermateriaal is ons eigendom. Onze collega’s werken (vanzelfsprekend) met snoerloos gereedschap van Hilti.

Als familiebedrijf hebben wij een platte organisatie. Je heb dus direct contact met leidinggevenden. We zijn een open en hecht team dat vrijheid voor eigen inbreng heeft. Ons motto is dan ook: bouwen doe je samen!

Wij zijn op zoek naar nieuw (bouw)talent. Van timmerman tot uitvoerder en van calculator tot projectcoördinator. Heb jij ervaring in en met de bouw? En wil jij samen met een vakkundig team aan fantastische projecten werken? We kunnen jou hard gebruiken! Bekijk snel onze vacatures.

VINK+VEENMAN

Opleiding en scholing

Verantwoordelijkheden liggen laag in onze organisatie waarmee wij onze medewerkers stimuleren om het beste uit zichzelf te halen. In een persoonlijk ontwikkelingsplan leggen we ambities vast. Dat helpt deze doelen waar te maken. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor diverse opleidingstrajecten.

Wij zijn een Erkend Leerbedrijf, aangesloten bij Samenwerkingsverband Praktijkopleiding Bouw (SPB) en bij Bouwmensen. Mbo-leerlingen niveau 2 en 3 zijn welkom om bij ons een bbl-praktijkopleiding te volgen. Een baan in het vooruitzicht hoort daar ook bij. Onze leermeesters brengen leerlingen vier dagen in de week de fijne kneepjes van het vak bij. Voor de theorielessen gaan de leerlingen een dag in de week naar school. De leerlingbegeleiders van het SPB en Bouwmensen houden een oogje in het zeil. Zij begeleiden de leerling en ons als leerbedrijf.

Heb je een andere opleiding en interesse in een functie in de bouw? Bel ons voor de mogelijkheden.