VACATURE STAGE OF AFSTUDEREN
Meeloopstage
Volg jij een (technische) opleiding op mbo- of hbo-niveau, dan hebben wij voor jou de mogelijkheid om mee te lopen met een van onze professionals. Daarbij krijg je een kijkje in de keuken van bijvoorbeeld de werkvoorbereiding, of van de uitvoering. Je kunt alle vragen stellen die in je opkomen en ontdekken waar jouw toekomstige baan uit zou kunnen bestaan. Staat dit idee je wel aan? Laat ons het weten!

Afstudeerstage
Ben jij je studie bijna door en moet je alleen nog die afstudeeropdracht opzetten, uitwerken en afronden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij een ondernemend type en weet je naar welk onderdeel van ons bedrijf je voorkeur uitgaat voor het uitvoeren van je onderzoek? Laat ons het weten! Wij denken graag met je mee en bekijken samen met je waar jij het beste terecht kunt voor je onderzoek.

Neem contact met ons op
Vertel ons in welke richting jij stage wilt lopen. Wil je meer weten van Nieuwbouw, Renovatie of Transformatie? Hoe lang moet je stage duren en voor hoeveel dagen per week ben je dan beschikbaar? Stuur ons een e-mail met je wensen en daarbij je CV met je opleiding dat geeft ons een goed beeld van wie je bent en wat je wilt.

E-mailadres info@vinkenveenman.nl. Voor meer informatie neem contact op met Dhr. R. Goedhart.

Word jij enthousiast van deze functie
& heb jij zin in een nieuwe uitdaging?

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden