50 woningen, Leimuiden

Nieuwe Rede fase 2

50 woningen, Leimuiden

In Leimuiden gaat Vink+Veenman in opdracht van Vibu Projectontwikkeling een nieuw project van 50 woningen realiseren.

Het project Nieuwe Rede fase 2 is een woonproject waar iedereen wil wonen. Vanwege de prachtige ligging en vanwege de comfortabele, karakteristieke woningen. Gelegen op de dijk aan de rand van de eindeloze polder, zijn de woningen in Nieuwe Rede zó ontworpen dat zij onderdeel zijn van het landschap.

Het project biedt een mooie variatie in woningtypen. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en daarnaast ook een aantal rijwoningen. Met tuinen direct gelegen aan het doorgaande vaarwater, aan binnenwater, het haventje of de prachtige weidse polder. Met vrijwel allemaal een eigen aanlegplaats.

In Nieuwe Rede woont u waterrijk, natuurrijk en duurzaam. Alle woningen zijn gasloos en voorzien van een individuele bodemwarmtepomp. Dankzij een extra goede isolatie met o.a. triple glas en de aanwezigheid van zonnepanelen hebben de woningen een echt duurzaam karakter.

Het project is gelegen naast allerlei uitvalswegen. U bent binnen een half uur in het centrum van Amsterdam, Den Haag of Leiden, waar u geniet van een fijne mix van historie en cultuur. Ook zijn de stranden van Noordwijk en Katwijk niet ver weg en met de nabijheid van Schiphol liggen ook verre bestemmingen binnen uw bereik.

De verkoop van fase 2a is inmiddels gestart. Voor meer informatie over de verkoop van dit project kunt u kijken op de projectwebsite; Nieuwe Rede fase 2