16 luxe appartementen, Hoofddorp

Residence Boseilanden

16 luxe appartementen, Hoofddorp

In Hoofddorp gaat Vink+Veenman een nieuw project van 16 luxe appartementen realiseren.

Het project Residence Boseilanden onderscheidt zich van alle bestaande woonvormen in Nederland door een luxe appartement zonder zorgen te combineren met het genot van een grote besloten kasteeltuin, exclusief voor bewoners. Het is een nieuw en exclusief woonconcept.

Het kasteel wordt aan de exclusieve westflank van de Haarlemmermeer gebouwd. Een gebouw met de allure van een echt kasteel, een oprijlaan, een kasteeltuin en natuur rondom. Residence Boseilanden brengt de geschiedenis terug, maar nu als modern woongebouw met alle gemakken en comfort.

Het project bestaat uit slechts 16 appartementen, die verdeeld zijn over 6 woonlagen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 190 tot wel 250 m2. Afhankelijk van het appartement van uw voorkeur meten de priv├ębalkons en -terrassen circa 17 tot 135 m2. En het buitenverblijf overtreft alle verwachtingen met een oppervlakte van maar liefst 4.800 m2. Het is een tuin die het gezamenlijke eigendom is van alle bewoners, stijlvol aangelegd en ingericht met o.a. fruitbomen, een vijver met fontein, een tuinhuis met terras en Jeu de Boules baan.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite: Residence Boseilanden