77 appartementen, Koog aan de Zaan

Aan de Molenwerf

77 appartementen, Koog aan de Zaan

In Koog aan de Zaan, gemeente Zaandstad, ligt de zeer gewilde en groene wijk Westerkoog. In het centrum van deze wijk, nabij het winkelcentrum, gaan wij het nieuwbouwproject 'Aan de Molenwerf' realiseren. In opdracht van SENS real estate gaan we 77 comfortabele, gelijkvloerse appartementen bouwen, waarvan 57 koopappartementen en 20 sociale huurappartementen.

De koopappartementen hebben woonoppervlaktes van circa 65 tot 130m2. Het aanbod varieert van 2-kamerappartementen tot royale penthouses en is hiermee een ware toevoeging aan het tot nu toch vrij eenzijdige woonaanbod in Westerkoog.

'Aan de Molenwerf' bestaat uit vier appartementengebouwen. Twee appartementengebouwen van acht woonlagen en twee appartementengebouwen van drie woonlagen hoog. Op de begane grond is een ruimte gepland voor de vestiging van het sociaal wijkteam van de gemeente en een sportschool.

Het project biedt comfortabele, energiezuinige woningen van hoge kwaliteit voor iedereen die eigentijds en ontspannen wil wonen in een fijne wijk.